>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Moon Jae-In: Donald Trump îl apreciază pe Kim Jong-Un şi doreşte să îi îndeplinească dorinţele

Preşedintele american Donald Trump doreşte ca liderul-nord coreean Kim Jong-Un să ştie că îl apreciază şi că îi va îndeplini dorinţele, a declarat duminică preşedintele Coreei de Sud, Moon Jae-In, la o zi după ce l-a întâlnit pe Trump în cadrul summitului G20, relatează Reuters.
Imaginea articolului Moon Jae-In: Donald Trump îl apreciază pe Kim Jong-Un şi doreşte să îi îndeplinească dorinţele

Preşedintele sud-coreean a declarat că a fost rugat de Donald Trump să transmită mesajul.
„Mesajul este că preşedintele Donald Trump are o părere foarte bună despre liderul Kim. Aşadar, am fost rugat să îi transmit lui Kim Jong-Un că Trump doreşte să implementeze acordul dintre cei doi şi că îi va îndeplini toate dorinţele”, a declarat Moon Jae-In.
Donald Trump şi Kim Jong-Un au avut o întâlnire bilaterală în luna iunie, în Singapore. Preşedintele american a transmis că cel mai probabil va avea o a doua întâlnire cu Kim Jong-Un în luna ianuarie sau februarie.
„Ne înţelegem foarte bine. Avem o relaţie bună”, a declarat Donald Trump la întoarcerea de la summitul G20 din Argentina. De asemenea, preşedintele american a anunţat că la un moment dat îl va invita pe Kim Jong-Un în Statele Unite.
Oficialii de la Casa Albă au emis duminică un comunicat, în urma întâlnirii dintre Donald Trump şi preşedintele chinez Xi Jinping, în care se menţionează că cele două ţări vor coopera cu Kim Jong-Un pentru denuclearizarea Peninsulei Coreene.
De asemenea, Donald Trump şi Xi Jinping au fost de acord asupra faptului că există un progres semnificativ în ceea ce priveşte situaţia din Coreea de Nord.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu