>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Opoziţia susţine VICTORIA în Camera Deputaţilor şi revocarea lui Dragnea de la conducere: Recunoaşteţi votul/ Pe ce se bazează această afirmaţie

Deputatul PNL Raluca Turcan susţine că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de preşedintele de for, a respectat procedura, aşa că Liviu Dragnea a pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziţia va părăsi plenul.
Imaginea articolului Opoziţia susţine VICTORIA în Camera Deputaţilor şi revocarea lui Dragnea de la conducere: Recunoaşteţi votul/ Pe ce se bazează această afirmaţie

"Dl Dragnea a fugit. A capturat statul român şi prin interpusi, exact aşa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil şi slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este că majoritatea PSD ALDE nu mai există. Punct. Doi -Liviu Dragnea este revocat din funcţia de presedinte al Camerei Deputaţilor. Florin Iordache este revocat din funcţia de vicepreşedinte al camerei Deputaţilor. 4. Procedura de vot stabilită pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mâna ridicată", a declarat Raluca Turcan.
Aceasta a mai spus că: "PNL, USR, PMP, ProRomania, neafiliaţi nu mai pot tolera modul abziv in care ati confiscat Camera Deputaţilor. Dacă nu luaţi act de voturile date democratic, toţi cei menţionaţi îşi rezervă dreptul de a părăsi lucrările".
Opoziţia se bazează pe votul dat la iniţiativa vicepreşedintelui Marilen Pirtea, care a mers la microfonul unde se ţin discursurile şi a cerut vot, în timp ce Florin Iordache, cel care prezida forul, striga la microfon: "Vă faceţi de râs".
Tomac: Astăzi Opoziţia a reuşit să îl înlăture pe Liviu Dragnea. Este marea victorie
Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că în şedinţa de plen Opoziţia a reuşit să îl ”înlăture pe Liviu Dragnea”, fiind ”marea victorie pe care o aşteapta ”o naţiune întreagă.

”Astăzi Opoziţia a reuşit să îl înlăture pe Liviu Dragnea. Este marea victorie pe care o aşteaptă o naţiune întreagă. Este victoria Opoziţiei”, a spus de la microfonul Camerei Deputaţilor Eugen Tomac.
În replică, liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Dan Suciu, a catalogat situaţia din plen ca fiind unul dintre cele mai ruşinoase momente din istoria Parlamentului României.
”Există nişte limite de a te face de râs. Le-aţi depăşit cu brio. E cu adevărat o mare victorie ruşinoasă”, a adăugat Suciu.
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a afirmat, miercuri, că cererea Opoziţiei privind revocarea din funcţie a preşedintelui şi a unui vicepreşedinte ai Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea şi a sa, nu este regulamentară, acuzând iniţiatorii de deficienţe în a înţelege regulamentul.
Drept urmare, există două variante: cea a coaliţiei şi a puterii, potrivit căreia propunerea era neregulamentară şi nu a fost supusă la vot, şi cea a Opoziţiei, care spune că propunerea de revocare a lui Liviu Dragnea a fost potrivit regulamentului intern şi a trecut cu votul Opoziţiei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu