>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Opt străini care voiau să ajungă în Spania au fost reţinuţi la frontieră de poliţiştii din Timiş. Este SURPRINZĂTOARE naţionalitatea acestora

Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au prins opt cetăţeni din Cuba, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, ca să ajungă apoi în Spania. Cei opt cetăţeni străini au fost preluaţi de autorităţile sârbe în baza acordului de readmisie.
Imaginea articolului Opt străini care voiau să ajungă în Spania au fost reţinuţi la frontieră de poliţiştii din Timiş. Este SURPRINZĂTOARE naţionalitatea acestora

Cei opt cetăţeni au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lungă în apropierea localităţii de frontieră Teremia Mare în urma unei activităţi ce a vizat combaterea migraţiei ilegale.
"Poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei în cauză la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Cuba, cinci bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la <frontiera verde>, întrucât intenţionau să ajungă în Spania. Totodată, aceştia au mai precizat că din Belgrad până la frontiera cu România s-au deplasat cu diferite mijloace de transport în comun", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Română.
Poliţiştii fac cercetări pentru „trecere frauduloasă a frontierei de stat”, iar cele opt persoane au fost preluate de autorităţile sârbe, în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu