>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Primăria Capitalei vrea să mute trei spitale, printre care şi Maternitatea Giuleşti

Primăria Capitalei vrea să împuternicească ASSMB pentru găsirea de imobile în care să fie relocate trei spitale mari din Capitală, printre care şi Spitalul „Panait Sîrbu” (Maternitatea Giuleşti), unde peste 20 de copii ar fi fost infectaţi recent cu stafilococul auriu.
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să mute trei spitale, printre care şi Maternitatea Giuleşti

Primăria Capitalei vrea să împuternicească Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) să găsească mai multe imobile pentru relocarea spitalelor „Prof. Dr. Panait Sîrbu" (Maternitatea Giuleşti), a Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu” şi a unei părţi din spitalului Clinic „Dr. I Cantacuzino", respectiv a secţiilor de Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie.
Potrivit unui proiect de hotârâre în acest sens, aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Muncipiului Bucureşti de miercuri, necesitatea relocării acestor spitale este argumentată prin faptul că fie nu îndeplinesc normele Direcţiei de Sănătate Publică, fie sunt clădiri cu risc seismic.
În ceea ce priveşte „Maternitatea Giuleşti”, pentru relocarea acesteia este nevoie de un spaţiu de 14.000 metri pătraţi.
Peste 20 de bebeluşi care s-au născut recent la Maternitatea Giuleşti au fost aduşi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală fiind infectaţi cu stafilococul auriu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu