>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ronnen Herşcovici, tânărul care a lovit cu maşina un poliţist, condamnat la 8 ani de închisoare

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare, în primă instanţă, pe Ronnen Herşcovici, tânărul care, în martie 2017, l-a lovit intenţionat cu maşina pe un poliţist de la Rutieră. Magistraţii au mai dispus ca tânărul să plătească daune morale de 10.000 de euro poliţistului.
Imaginea articolului Ronnen Herşcovici, tânărul care a lovit cu maşina un poliţist, condamnat la 8 ani de închisoare

„Condamnă pe inculpatul Herşcovici Ronen (…) urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 8 ani de închisoare la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 6 luni şi 6 luni de închisoare, în final inc. Herşcovici Ronnen va executa 8 (opt)) ani şi 4 (patru) luni de închisoare. (…) deduce din pedeapsa închisorii de 8 ani şi 4 luni aplicată inculpatului Herşcovici Ronen perioada reţinerii , arestării preventive si arestului la domiciliu de la data de 11.03.2017 la zi. (…) Cu drept de apel”, se arată în minuta magistraţilor Tribunalului Bucureşti.
Totodată, tânărul a fost obligat prin aceeaşi decizie să îi plătească poliţistului rănit 10.000 de euro despăgubiri morale, 27.000 de lei despăgubiri materiale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi 8.000 de lei cheltuieli judiciare către stat. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.
Tânărul Ronnen Herşcovici, în vârstă de 22 de ani la momentul comiterii faptei, a fost trimis în judecată după ce în martie 2017 a trecut pe roşu cu maşina, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să prezinte documentele şi a încercat să fugă. În momentul în care acesta încerca să scape de poliţişti, l-a agăţat cu oglinda pe unul dintre ei şi l-a târât zeci de metri, provocându-i mai multe fracturi. Tot atunci, el a mai lovit două maşini de Poliţie, până să fie oprit cu focuri de armă. El a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi distrugere.
Tânărul Ronnen Herşcovici este, potrivit unor surse MEDIAFAX, fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfîrşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu