>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şeful lui Marian Oprişan are şi el un mesaj pentru SRI şi SIE: Unde e patriotismul când văd finanţatori de acţiuni anarhiste?

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la şedinţa Consiliului Naţional PSD, că are o întrebare către directorii serviciilor secrete şi către procurorul general legat de acţiunile unor miliardari care finanţează acţiuni anarhiste pe teritoriul ţării.
Imaginea articolului Şeful lui Marian Oprişan are şi el un mesaj pentru SRI şi SIE: Unde e patriotismul când văd finanţatori de acţiuni anarhiste?

"Întrebare pentru domnul Hellvig (nr.: directorul SRI), dl. Vlase (nr.: directorul SIE), bun coleg şi mare patriot, dl. Lazăr, unde este patriotismul ofiţerilor şi procurorilor români care văd miliardari că finanţează acţiuni anarhiste menite să dea peste cap ordinea, să răstoarne guverne şi să transforme România în maidan. Sunt convins că voi primi răspunsul. Întrebările rămân. O să vedem răspunsul, nu scris sau public, ci dacă aceste instituţii acţioneză româneşte. 99% din ofiţerii SRI, din cei SIE, nu numai că sunt patrioţi şi-au riscat viaţa. Cei 1%. Poate se gândesc cu toţii să decidem un moment zero, ne uităm în faţă, în viitor", a declarat Liviu Dragnea.
DIICOT anchetează modul în care mişcarea Rezist este finanţată, fiind investigate fapte de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacţii cu cryptomonede realizate dintr-un depozit virtual, sumele fiind de peste 15 milioane dolari, arată luju.ro.
În ultimii trei ani, ar fi fost făcute 403 tranzacţii în valoare totală de 14,9 milioane de dolari, bani care ar fi ajuns la organizaţiile ce promovau protestele din România. Potrivit sursei citate, procurorii au în vedere faptul că toate sumele ar proveni de la Fundaţia Stefan Batory din Polonia. Cu câteva săptămâni înainte de protestul din 10 august, ar fi fost retrase din acel depozit virtual sute de mii de euro.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu