>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şeful Poliţiei Capitalei a fost SCHIMBAT. Cine i-a luat locul

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie şi înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron, a precizat, pentru MEDIAFAX, şeful Poliţiei Române, Ioan Buda.
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Capitalei a fost SCHIMBAT. Cine i-a luat locul

Mihai Marius Voicu a confirmat, pentru MEDIAFAX, că a fost schimbat din funcţie şi că a fost pus la dispoziţie.
Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a precizat că schimbarea s-a produs din cauză că întreaga structură se reorganizează.
"Domnul Voicu a fost pus la dispoziţie şase luni datorită faptului că Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti se reorganizează, reorganizarea însemnând că toate posturile se vacantează şi pe urmă se pun pe funcţii din nou. Deci dânsul este pus la dispoziţie 6 luni şi pe poziţia de director general este împuternicit şase luni de zile domnul Miron Gheorghe, adjunctul inspectorului general. El a fost pus la dispoziţie şi va îndeplini sarcinile pe care i le trasează şeful direct în fişa postului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioan Buda.
Mihai Marius Voicu a devenit director general al Poliţiei Capitalei în martie 2018, după ce i-a încetat împuternicirea ca adjunct al inspectorului -şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române. El se afla printre cei 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu