>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Tânăr mort într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj, a murit, marţi dimineaţa, în urma unui accident produs în comuna Turburea, din judeţul Gorj, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp.
Imaginea articolului Un tânăr a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj
Un tânăr a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj
Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, accidentul a avut loc pe DJ 661, în comuna Turburea. Un tânăr de 24 de ani, din Melineşti, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de electricitate.
"Politia Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 661, Turburea, a avut loc un eveniment rutier cu victime. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetarea, constatând că un tânăr de 24 de ani, din comuna Melineşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Tânţăreni către Târgu-Cărbuneşti, din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.                                                                                                                                                                                                   C.D.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu