>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ţuţuianu a cerut înfiinţarea unui grupul parlamentar al senatorilor neafliliaţi, denumit "Unirea"

Adrian Tuţuianu a depus, luni, în Biroul permanent al Senatului, o cerere de înfiinţare a grupul parlamentar al senatorilor neafliliaţi, denumit "Unirea". EL a solicitat asigurarea secretariatului tehnic necesar şi logistica necesară în vederea desfăşurării activăţii.
Imaginea articolului Ţuţuianu a cerut înfiinţarea unui grupul parlamentar al senatorilor neafliliaţi, denumit "Unirea"

"În conformitate cu dispoziţiile articolul 16, alineatul 5 şi 6 din Regulamentul Senatului României, vă informăm că a fost constituit grupul parlamentar al senatorilor neafliliaţi, denumit Unirea, şi având următoarea componenţă: Adrian Ţuianu, Baciu Gheorghe, Ghiţac Virgil, Covaciu Rodica, Ionaşcu Gabi, Lungu Vasile şi Botnariu Emanuel”, se arată în cererea de înfiinţare a grupul parlamentar al senatorilor neafliliaţi, denumit "Unirea".
Adrian Tuţuianu, recent exclus din PSD, a solicitat asigurarea secretariatului tehnic necesar, mijloaceele de transport şi logistica necesară, pentru desfăşurarea conrespunzătoare a activiăţii grupului parlamentar.
„În conformitate cu dispoziţiile articolului 16 din Regulamentul Senatului, conducerea grupului parlamentar Unirea este: lider Adrian Ţuţuianu, vicelider Covaciu Rodica şi Secretar Baciu Gheorghe.Ca urmare a constituirii grupului parlamentar Unirea, în baza dispoziţiilor articolului 21 şi 22 din Regulamentul Senatului, solicităm asigurarea secretariatului tehnic necesar, mijloaceele de trasnport şi logistica necesare în vederea desfăşurării conrespunztoare a activiăţii”, conform sursei precizate.
Potrivit dispoziţiilor articolul 16, alineatul 2 din Regulament, un grup parlamentar poate fi constituit şi funcţiona doar dacă cuprinde şase senatori.
Consiliul Executiv al PSD a votat, în luna noiembrie, pentru excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu. Pe 16 noiembrie, senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat că a depus la tribunal o cerere de suspendare a deciziei CExN al PSD privind excluderea sa din partid.
Acesta şi-a exprimat, sâmbătă pe Facebook, nemulţumirea faţă de faptul că instanţa a amânat judecarea cererii de suspendare a deciziei CExN al PSD privind excluderea sa din partid. Acesta a precizat că termenul a fost amânat deoarece PSD a solicitat strămutarea cauzei, din cauza calităţii sale de senator.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu