>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un şofer de camion s-a sinucis în Portul Constanţa, după ce a fost prins băut la volan

Un tânăr de 28 de ani din Călăraşi, şofer de camion, s-a sinucis, marţi dimineaţă, în Portul Constanţa, după ce cu câteva ore în urmă a fost prins băut la volan.
Imaginea articolului Un şofer de camion s-a sinucis în Portul Constanţa, după ce a fost prins băut la volan

Potrivit poliţiştilor de frontieră, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.30, a fost oprit pentru controlul documentelor un camion cu semiremorcă, ce se deplasa dinspre Portul Constanţa către Autostrada A4, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Călăraşi.
Poliţiştilor li s-a părut că tânărul aflat la volanul camionului este în stare de ebrietate, astfel că a fost dus la Serviciul Rutier Constanţa, unde, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat.
El a fost transportat apoi la spital, pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, fiindu-i reţinut permisul de conducere.
Ulterior, în jurul orei 5.00, poliţiştii de frontieră aflaţi în post la Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanţa l-au găsit pe tânăr spânzurat de semiremorca de la camionul pe care îl conducea, aflat în parcarea interioară, şi au anunţat imediat Serviciul Unic de Urgenţă 112.
La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă, dar nu s-a putut face nimic pentru tânăr, fiind constatat decesul.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Maritime continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu