>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video IMAGINILE ZILEI: Traficul rutier între Novaci si Rânca, judeţul Gorj, închis din cauza ninsorilor, redeschis

Traficul rutier între Novaci si Rânca, judeţul Gorj, închis duminică din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, a fost redeschis luni.
Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, circulaţia rutieră a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de drum Novaci – Rănca de pe DN 67C.
Duminică, circulaţia a fost închisă pe acest sector de drum din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului care au produs vizibilitate extrem de redusă.
"A fost o zi grea pentru drumari, pentru că dimineaţa aveam două drumuri pe care circulaţia a fost restricţionată. DN 66, Defileul Jiului şi Rânca, de la kilometrul 16 până în staţiune. A fost un fenomen destul de rar întâlnit, zăpada foarte umedă, ploaie, iar zăpadă, au fost mulţi copaci căzuţi. Viscolul a ţinut până în zori la Novaci, dacă înainte era doar pe creastă, de data aceasta toată noaptea vântul a bătut puternic, la rafală 70, 80, chiar şi 100 de kilometri la oră, fapt ce a îngreunat foarte mult vizibilitatea, aproape imposibilă, atunci am luat măsura să închidem accesul spre Rânca. De dimineaţă am intrat cu utilajele. Încă circulă turiştii cu utilajele noastre în faţă pentru că sunt zone unde ninge şi unde este ceaţă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.
Şoferii sunt sfătuiţi în continuare să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu