>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

„Asta e pentru că le-ai dat drumul la criminali, mă!”. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat de un protestatar | VIDEO

Deputatul Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, acesta din urmă acuzându-l că a făcut legi pentru a elibera tâlharii şi violatorii.
Imaginea articolului „Asta e pentru că le-ai dat drumul la criminali, mă!”. Deputatul  PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat de un protestatar | VIDEO

Protestatrul Rezist s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat. "Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale", a spus Ion Stelian.
"Eşti un prost", a fost reacţia lui Nicolicea.
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (...) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?"
Este dialogul dintre deputat şi protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, iar în video-ul postat pe Facebook se vede că intervine şi un trecător care spune: "Asta deja e hărţuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuşi..."
Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici şi cu Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD: "Măi, cap de s..., ce sarcini ţi-a tratat condamnatul Dragnea?
Codrin Ştefănescu: Du-te dracu de prost ce eşti".
La începutul anului, protestatarul Marian Ceauşescu l-a urmărit în trafic pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.
La rândul săiu, Florin Iordache a avut garajul umplut cu afişe şi mesaje, iar anterior, şi preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost apostrofat şi urmărit de protestatarii rezist prin Bucureşti.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu