>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ATERIZARE DE URGENŢĂ la Timişoara: Avionul, cu 182 de pasageri la bord, zbura de la Londra la Salonic

Un avion în care se aflau 182 de pasageri, care zbura de la Londra la Salonic, a aterizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Timişoara din cauza ninsorii puternice care a determinat închiderea aeroportului din Salonic, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului ATERIZARE DE URGENŢĂ la Timişoara: Avionul, cu 182 de pasageri la bord, zbura de la Londra la Salonic

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, este vorba de cursa Ryanair de la Londra Stansted la Salonic, care a aterizat la Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Salonic.
Concret, în urma ninsorii puternice, aeroportul a fost închis.
“Cei 182 de pasageri au fost debarcaţi în aerogară, primind asistenţă din partea reprezentanţilor companiei aeriene. Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Reprezentanţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei”, a informat Aeroportul Internaţional Timişoara.
În cursul zilei de sâmbătă, compania aeriană grecească Aegean va trimite o cursă specială la Timişoara pentru a prelua pasagerii rămaşi. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazaţi la hotel, ei vor rămâne în aeroport până la sosirea cursei care îi va transporta la destinaţie.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu