>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Bărbat băut, care a condus fără permis, prins de poliţişti după ce au tras mai multe focuri de armă

Poliţiştii din Buzău au urmărit în trafic un şofer care nu a oprit la semnalul rutier, a lovit o autospecială a Poliţiei, iar pentru oprirea autoturismului, oamenii legii au făcut uz de armă. Şoferul nu avea permis şi era băut, au stabilit poliţiştii.
Imaginea articolului Bărbat băut, care a condus fără permis, prins de poliţişti după ce au tras mai multe focuri de armă

În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească.
Astfel, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliţie, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni şi Posta Calnau.
În urmărire, şoferul a acroşat o autospecială de poliţie, moment în care poliţiştii au executat focuri de arma, în plan vertical şi asupra auto.
Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit.
Oamenii legii au identificat trei pasageri, care au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri.
Din verificari, a rezultat că şoferul, în vârstă de 45 de ani, nu avea permis de conducere ar fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
În continuare sunt efectuate activităţi de căutare a acestuia.
În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat şi o autospecială de poliţie fiind avariate.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu