>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Firea îi laudă pe medicii din Capitală, după ce a fost operată recent: Sunt la fel de buni ca în orice centru european

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecţiune gastro-intestinale acute. Ea a precizat că intervenţia a avut loc într-un spital din Bucureşti, afirmând că medicii sunt ”la fel de buni ca în orice centru medical european”.
Imaginea articolului Firea îi laudă pe medicii din Capitală, după ce a fost operată recent: Sunt la fel de buni ca în orice centru european

”Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni că orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.
Ea a postat şi o fotografie cu medicul Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino.
”Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care salvează vieţi”, a mai scris primarul general al Capitalei.
Potrivit unor surse oficiale, Firea a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operaţie laparoscopică şi tratament.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu