>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Focuri de armă trase de poliţiştii din Timiş pentru prinderea a trei hoţi

Poliţiştii din judeţul Timiş au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar şi în cauciucurile unei maşini, cu care patru bărbaţi mascaţi, care au furat bunuri dintr-un magazin, au fugit. Hoţii au fost reţinuţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului Focuri de armă trase de poliţiştii din Timiş pentru prinderea a trei hoţi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 35 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, miercuri seara, după ce au furat dintr-un magazin aflat în localitatea Beregsău Mare.
Oamenii legii au fost sesizaţi, miercuri dimineaţa, că persoane necunoscute ar fi intrat prin efracţie în incinta magazinului, de unde au furat mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei.
“La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau patru persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsau Mic, şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat să tragă un foc de armă în plan vertical şi trei focuri de armă înspre anvelopele autoturismului”, a arătat IPJ Timiş.
Ulterior, maşina a fost abandonată în zona localităţii Utvin, iar cei patru bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni.
După două ore de căutări, poliţiştii, ajutaţi de jandarmi, au reuşit să prindă trei bărbaţi, cu vârste între 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş”, a informat IPJ Timiş.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu