>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Halep, după eliminarea de Sydney: Barty a meritat să câştige acest meci/ Ce spune despre starea sa de sănătate

Simona Halep a vorbit după eliminarea din turul al doilea de la Sydney, dar a adus şi veşti bune. Liderul WTA a declarat că nu a resimţit dureri în duelul cu Ashleigh Barty şi că eşecul în faţa jucătoarei din Australia nu a surprins-o: "nu aveam aşteptări prea mari de la mine".
Imaginea articolului Halep, după eliminarea de Sydney: Barty a meritat să câştige acest meci/ Ce spune despre starea sa de sănătate

"Este pentru prima dată când joc un meci întreg de la US Open, din toamna anului trecut. N-am fost inspirată în unele puncte foarte importante. Barty a meritat să câştige acest meci, însă şi eu am fost aproape de a mă impune. Am avut foarte multe şanse de a realiza break-ul, dar nu am putut profita.
Ea a făcut un meci foarte bun, de fiecare dată a jucat împotriva mea. A fost într-o formă mai bună, pentru că a şi jucat vreo zece meciuri în plus faţă de mine, aşa că pot spune că a fost mult mai bine pregătită.
N-am simţit nicio durere, mă bucur de acest lucru, mă recuperez acum şi vom vedea cum mă voi trezi mâine dimineaţă. Oricum, nu aveam aşteptări prea mari de la mine, ştiu în ce formă mă aflu în acest moment, n-am jucat prea multe meciuri, dar de acum încolo trebuie să am mai multă încredere în mine" , a declarat Simona Halep.
Numărul unu mondial a pierdut primul meci jucat în noul sezon, la turneul de la Sydney, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 28 de minute, în faţa numărului 15 WTA, Ashleigh Barty.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu