>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mihai Teja, noul antrenor FCSB, despre cele două luni petrecute la Dinamo: Chiar mă bucuram că ajunsesem la un brand de top. Nu s-a putut!

Mihai Teja (40 de ani) a semnat cu FCSB, dar a analizat, într-un interviu, perioada scurtă pe care a petrecut-o la rivala roş-albaştrilor, Dinamo. Mirajul unui brand precum cel al ”câinilor” l-a atras pe Teja ca un magnet. Nu regretă că a ajuns acolo, ci modul în care a părăsit echipa.
Imaginea articolului Mihai Teja, noul antrenor FCSB, despre cele două luni petrecute la Dinamo: Chiar mă bucuram că ajunsesem la un brand de top. Nu s-a putut!

Consideră că nu i s-a dat sufiecient timp să demonstreze că este un antrenor capabil. Două luni a petrecut Teja la Dinamo. 5 meciuri au fost suficiente pentru ca oamenii cu factor de decizie din club să considere că nu este potrivit şi nu poate atinge standardele înalte pe care, se presupune, că le cere numele. ”De la Dinamo. Sigur că nu mi-a convenit că am plecat după un timp atât de scurt, nici n-am avut când să demonstrez ceva! Eram tânăr, îmi doream foarte mult să arăt că eram capabil s-o conduc pe Dinamo, chiar mă bucuram că ajunsesem la un brand de top. Nu s-a putut”, a declarat Teja pentru Gsp.ro. 
Mihai Teja a analizat situaţia actuală a clubului. Tocmai continuitatea este problema cea mare. Se vor rezultate peste noapte, iar la cel mai mic pas greşit antrenorilor şi fotbaliştilor li se reziliază contractele. ”Cum îţi aşterni, aşa dormi! Dacă ai o strategie, poţi să faci ceva pe un termen mai lung. Aşa, de la o lună la alta nu mai e bun antrenorul, nu mai sunt buni jucătorii...
Pierdem un meci, îi dăm afară pe toţi şi aducem alţii, batem pe cineva şi suntem cei mai buni din România... Nu se poate aşa, trebuie să existe un echilibru! Dă-i unui antrenor măcar şase luni! De patru ani, de când am plecat eu de la Dinamo, s-au schimbat zece-cincisprezece jucători la fiecare şase luni!”, a încheiat antrenorul.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu