>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Rapperul Chris Brown, eliberat din închisoare, face apel la argumente puternice pentru a dezminţi violul

Rapperul american Chris Brown, care a fost arestat luni, la Paris, după ce a fost acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost eliberat din închisoare şi susţine că este nevinovat, potrivit apnews.com.
Imaginea articolului Rapperul Chris Brown, eliberat din închisoare, face apel la argumente puternice pentru a dezminţi violul

Procuratura din Paris a anunţat, marţi, că rapperul şi alţi doi suspecţi - garda sa de corp şi un prieten - au fost arestaţi sub suspiciunea de viol şi infracţiuni legate de consumul de droguri.
Chris Brown a primit permisiunea de a părăsi Franţa, dar o anchetă este în desfăşurare.
Marţi seară, Chris Brown a publicat un mesaj pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram: "Vreau să fie perfect clar... Este fals. Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei şi familiei mele şi (fapta de care este acuzat , n.r.) este împotriva caracterului meu".
Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze.
Fapta ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.
Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului.
Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.
Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.
În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.
Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu