>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep a câştigat meciul cu Venus Williams din al treilea tur al Australian Open/ Numărul 1 WTA: Am jucat cel mai bun tenis de până acum

Simona Halep s-a impus în turul al treilea de la Australian Open, în faţa lui Venus Williams, în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră şi 18 minute de joc.
Imaginea articolului Simona Halep a câştigat meciul cu Venus Williams din al treilea tur al Australian Open/ Numărul 1 WTA: Am jucat cel mai bun tenis de până acum

Venus Williams a început bine primul set. Şi-a adjudecat primul punct, însă Simona a egalat după un game la zero (1-1). Jucătoarea din America a mai câştigat un punct, după un game lung şi intens (1-2). Liderul WTA a demonstrat tărie şi a câştigat cinci puncte la rând. Astfel, după 48 de minute de joc, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-2.
Liderul WTA a început cu dreptul al doilea set. A luat primul punct, însă Venus Williams a reuşit două puncte consecutive. Al patrulea game a fost perfect pentru Simona Halep, a egalat, 2-2, după un game la zero. Cele două sportive au continuat să îşi împartă punctele, iar Simona a ajuns la 4-3 la game-uri, moment în care s-a desprins şi a câştigat şi al doilea set, scor 6-3.
Liderul WTA, Simona Halep, s-a impus în două seturi în turul al treilea de la Australian Open, 6-2, 6-3, în faţa jucătoarei din America, Venus Williams, iar în optimi se va întâlni cu sora adversarei de sâmbătă dimineaţă,19 ianuarie, Serena (nr. 16 WTA).
"Am jucat cel mai bun tenis de până acum, în acest an. Este o mare provocare să joc în faţa surorilor Williams. Acesta a fost un meci de pregătire perfect înaintea meciului cu Serena. Ambele jucătoare sunt mari campioane, dar încerc să rămân centrată pe ce am de făcut. Va fi o provocare meciul viitor. Nu pot să continui singură la acest nivel, mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Acum vreau să mă bucur de acets moment, mă bucur de această situaţie şi dau tot ce pot la fiecare meci", a spus Simona Halep la finalul meciului cu Venus Williams.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu