>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Viceprimarul unei localităţi din Iaşi, înjunghiat de un tânăr care s-a legat de fiica edilului

Poliţiştii din Iaşi fac o anchetă după ce viceprimarul comunei Lungani, Mihai Târziu, fost poliţist, a ajuns la spital înjunghiat în burtă de către un tânăr care s-ar fi legat, în timpul unei petreceri, de fiica edilului. Presupusul agresor este cercetat în libertate pentru lovire sau alte violenţe.
Imaginea articolului Viceprimarul unei localităţi din Iaşi, înjunghiat de un tânăr care s-a legat de fiica edilului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, altercaţia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în satul Goeşti, din comuna Lungani.
Viceprimarul Mihai Târziu, fost poliţist, a fost transportat la spital, după ce a fost înjunghiat cu cuţit în curtea locuinţei sale.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 53 de ani ar fi fost înjunghiat cu un cuţit tip briceag în zona abdomenului de către un tânăr de 21 de ani.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
Primarul comunei Lungani, Ioan Corobuţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că victima a fost viceprimarul comunei Lungani, Mihai Târziu. Primarul susţine că l-a vizitat pe acesta la spital şi că urmează să fie externat.
”A fost înjunghiat. Am vorbit cu el la spital. A fost înjunghiat de către un băiat. În ziua de Bobotează, la noi în Lungani, în satul Goeşti, ies toţi afară, în centru, unde e şcoala, cu cerbul, cu capra, cu urs, cu obiceiurile ca în seara de Revelion. Am fost şi eu atunci, cu domnul viceprimar, am primit cerbul, capra, în căminul cultural, din satul Goeşti, după care eu am plecat la mine acasă, domnul viceprimar la dânsul. Am înţeles că el are un băruleţ, un magazin, în curte, am înţeles că s-ar fi dus acolo băiatul acesta, la o bere. M-a sunat atunci că a fost înjunghiat de un băiat, că l-a tăiat cu cuţitul la burtă. Mi-a zis că s-ar fi luat de fiica sa şi l-a tăiat cu cuţitul”, a spus Ioan Corobuţă, primarul comunei Lungani.
Deocamdată, presupusul agresor este cercetat în stare de libertate.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu