>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Carmen Iohannis a fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii de la Parchetul General, după ce a fost citată de două ori

Carmen Iohannis a fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii de la Parchetul General în dosarul privind imobilele familiei Iohannis, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Soţia preşedintelui a fost audiată în data de 6 februarie.
Imaginea articolului Carmen Iohannis ar fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii de la Parchetul General, după ce a fost citată de două ori

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost audiată de procurorii din cadrul Ministerului Public săptămâna trecută, adică în data de 6 februarie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Iniţial, Carmen Iohannis a fost citată de două ori de procurorii de la Parchetul General în dosarul referitor la casele din Sibiu, însă a anunţat că nu se poate prezenta la audieri.
Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse de Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis.
Sesizarea a fost depusă în legătură cu demersul prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.
În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis ar fi obţinut 320.000 euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, cât şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu