>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dăncilă i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare şi Transporturi

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis miercuri preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor. Pentru MDRAP a fost propus Daniel Suciu, iar pentru MT Răzvan Cuc.
Imaginea articolului Dăncilă i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare şi Transporturi

”Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, astăzi (miercuri - n.r.), preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Răzvan Cuc.
”Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situaţiei de blocaj a activităţii Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră. Dezvoltarea regională şi transporturile sunt două domenii cheie, pentru care am prevăzut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investiţiilor de care România are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investiţii este necesară coordonarea de către miniştri cu atribuţii depline în exercitarea funcţiilor. Îmi exprim speranţa că interesele României vor prima şi, în scurt timp, Guvernul va putea să-şi desfăşoare activitatea în echipă completă”, a subliniat, potrivit sursei citate, prim-ministrul Viorica Dăncilă.
Executivul mai menţionează că va continua să îşi îndeplinească angajamentele asumate şi va acţiona ”pentru punerea în aplicare a Programului de Guvernare în interesul cetăţenilor, cu accent pe dezvoltarea investiţiilor şi creşterea veniturilor populaţiei”.
”Totodată, Guvernul României îşi va exercita, în continuare, cu responsabilitate mandatul Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene”, se mai arată în comunicat.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu