>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Femeie împuşcată în cap, din greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar

O femeie din judeţul Mureş a fost împuşcată în zona capului, de greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar. Victima este în stare gravă, internată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj, în Clinica de Neurochirurgie.
Imaginea articolului Femeie împuşcată în cap, din greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că incidentul s-a produs vineri seara, când un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui şofer aflat în trafic. Acesta nu a oprit, însă, continuându-şi deplasarea.
Astfel, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea maşinii, care a fost dată în consemn colegilor aflaţi în direcţia spre care se îndrepta fugarul.
În zona localităţii Aluniş poliţiştii au identificat din nou autoturismul şi au efectuat din nou semnal regulamentar de oprire, dar nici de această dată şoferul nu s-a conformat.
Astfel, un poliţist a efectuat foc de armă asupra autoturismului, însă, în urma uzului de armă, un glonţ a lovit, în zona capului, o femeie de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla în zonă, ca pieton.
Sursele citate arată că în acel moment oamenii legii au abandonat urmărirea autoturismului şi i-au acordat primele îngrijiri femeii, solicitând şi intervenţia unei ambulanţe la faţa locului.
Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj- Clinica de Neurochirurgie.
Şoferul fugar a fost oprit în localitatea Răstoliţa şi au fost aplicate măsurile legale.
În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.
Sursele citate au declarat, de asemenea, că poliţistul care a rănit-o pe femeie are 48 de ani.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu