>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

LIVE VIDEO Dragnea, discurs la Madrid, la Congresul PES înainte de europarlamentare, unde se va decide susţinerea lui Timmermans la şefia CE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă participă, vineri şi sâmbătă, la Madrid, la Congresul PES, unde se va adopta Manifestul înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 23-26 mai. Dragnea va susţine şi un discurs, potrivit programului oficial.
Imaginea articolului LIVE VIDEO Dragnea, discurs la Madrid, la Congresul PES înainte de europarlamentare, unde se va decide susţinerea lui Timmermans la şefia CE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare pe lista celor care vor lua cuvântul, vineri, în cadrul dezbaterii „Un contract de corectitudine”, care are loc între orele 17.30-20.00, la Muzeul Regina Sofia. Alături de preşedintele PSD, la Madrid, se află şi premierul Viorica Dăncilă şi o delegaţie a PES Activists România.
Sâmbătă, la finalul Congresului, Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, va fi desemnat candidatul PES pentru şefia instituţiei.
Şi europarlamentarul Maria Grapini a confirmat prezenţa liderului PSD la reuniunea PES de la Madrid şi a infirmat zvonurile care arătau că Dragnea nu va fi invitat.
Cat de important este ca un demnitar ,un om politic sa dea informaţii corecte? Săptămana trecută Victor Ponta spunea că Viorica Dancila şi Liviu Dragnea nu au fost invitaţi la întalnirea de la Madrid a partidului european socialist. Azi aflu că cei doi participa şi chiar vor vorbi! Minciuna are picioare scurte!”, a transmis pe Facebook Grapini.
Congresul va adopta Manifestul PES înainte de alegerile europene din 23-26 mai, se arată în anunţul organizaţiei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu