>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Primele imagini de la cununia civilă a Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, de la Craiova. Politicienii s-au căsătorit de dragobete

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a căsătorit civil, de Dragobete, cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia urmând să fie oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.Imaginea articolului Primele imagini de la cununia civilă a Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, de la Craiova. Politicienii s-au căsătorit de dragobete

Ceremonia a avut loc în Sala Mare a Primăriei Craiova şi a fost oficiată de primarul Mihail Genoiu, la ora 16.00. Cei doi miri au spus "da" chiar de Dragobete.
Olguţa Vasilescu a fost îmbrăcată într-o ţinută albă şi a mărturisit înainte de a intra în Primărie că are emoţii: „Am un pic (de emoţii - n.r.). Am plecat ca din filmul <Singur acasă>, cu copiii după noi".
Advertisement
Claudiu Manda a purtat un costum bleumarin.
Vicepreşedintele Senatului a postat, duminică, mai multe fotografii pe Facebook de la cununia civilă, cu mesajul "Am spus da".
Potrivit apropiaţilor celor doi, după cununie va urma o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.
Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu