>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şef de poliţie din Alba, acuzat că şi-ar fi ameninţat şi hărţuit soţia cu care e în divorţ, reţinut

Şeful Biroului Rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia a fost reţinut, joi, de poliţişti, acesta fiind acuzat că şi-ar fi ameninţat şi hărţuit soţia, cu care este în divorţ.
Imaginea articolului Şef de poliţie din Alba, acuzat că şi-ar fi ameninţat şi hărţuit soţia cu care e în divorţ, reţinut

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şeful Biroului Rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia şi soţia sa se luptă, în cadrul procesului de divorţ, pentru custodia copilului, iar femeia, care este ofiţer de poliţie la Orăştie, a făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare.
De altfel, bărbatul a postat în repetate rânduri, pe facebook, mesaje jignitoare la adresa soţiei cu care este în divorţ, însă, joi, pagina sa a fost ştearsă definitiv.
Conform surselor citate, reţinerea bărbatului a venit imediat după ce maşina soţiei a fost incendiată însă, potrivit IPJ Alba, pentru moment bărbatul este cercetat doar pentru infracţiunile de ameninţare şi hărţuire, iar împrejurările în care maşina a luat foc sunt în curs de cercetare.
„A fost reţinut pentru 24 de ore, sub învinuirea de ameninţare, hărţuire la adresa soţiei, în mod repetat. Mâine (vineri – n.r.) îl vom prezenta procurorului care va decide ce măsură se va lua în continuare. În dosarul de incendiere nu avem încă un suspect”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba, pentru corespondentul Mediafax.
Conform Poliţiei Locale Alba Iulia, unde bărbatul reţinut avea funcţia de şef al Biroului Rutier, acesta nu a mai fost la serviciu din luna ianuarie, fiind în concediu medical.
„În luna ianuarie a prezentat trei concedii medicale, iar în luna februarie şi-a anunţat colegii că este în continuare bolnav. Până acum, în această lună nu a prezentat niciun document medical, vom vedea dacă îl aduce până la sfârşitul lunii”, a spus Daniel Ilcu, şeful Poliţiei Locale Alba Iulia.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu