>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şoferul microbuzului din care a căzut o fetiţă de 12 ani şi a murit nu a asigurat un lucru elementar

Fetiţa de 12 ani care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz aflat în mers în Zalău stătea pe o bancă improvizată, iar şoferul nu a asigurat închiderea corespunzătoare a uşilor din spate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului Şoferul microbuzului din care a căzut o fetiţă de 12 ani şi a murit nu a asigurat un lucru elementar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.
„Microbuzul în care se afla minora de 12 ani efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău-Dioşod. Din cauza faptului că şoferul nu a asigurat corespunzător închiderea uşilor din spate, înainte de plecarea în cursă, minora, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă iar în urma impactului a decedat. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Cristea.
Potrivit acesteia, şoferul microbuzului, în vârstă de 57 de ani, a fost audiat de poliţişti.
Fetiţa în vârstă de 12 ani a murit, marţi, în Zalău, după ce uşa din spate a microbuzului în care se afla s-a deschis în mers şi ea a căzut pe drum.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu