>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

STÂNA ŞTEFANU DE PE TRANSALPINA, ÎNREGISTRATĂ LA O.S.I.M.!

Astăzi, reprezentanta familiei Babu – nimeni alta decât inimoasa doamnă Maria Babu – administrator al Stânei Ştefanu situată pe Transalpina şi cunoscută în intreaga lume datorită ospitalităţii cu care îşi primeşte turiştii din ţară şi din străinătate şi a produselor ecologice din carne şi preparate din lapte de oaie, cu un gust aparte specific zonei alpine – pe care, în momentul când le vezi, îţi lasă gura apă – a înregistrat la O.S.I.M. denumirea Stâna Ştefanu.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 52725428_986321648229587_9084002229295251456_n.jpg

Din cele declarate de doamna Marioara Babu pentru Universul şi Universul Olteniei, odată cu denumirea stânei au mai fost înregistrate şi: Tocanul de oaie, Telemeaua de Ştefanu şi Balmoş,  toate aceste produse fiind preparate în faţa turiştilor la Stâna Ştefanu, situată pe Transalpina, respectiv  la kilometrul 51 pe DN 67 C Novaci – Rânca – Obârşia Lotrului. la poalele vârfului Ștefanu, in apropiere de această ultimă localitate.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este stana-stefanu-restaurant1-1024x584.jpg

Din cele relatate mai sus reiese faptul că, unde este voinţă  se poate, şi sperăm ca Marioara Babu, administratorul cunoscutei Stâne Ştefanu, va reprezenta un model şi pentru alti producători din zonele de deal şi de munte, care să ne ofere produse ecologice fără E-uri cancerigene şi care să contibuie la revigorarea acestui sector agricol cu rol  predominant  în dezvoltarea economică a ţării.
                                                                                            Ionel CILICA-DIACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu