>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

ANM: Două judeţe sub COD PORTOCALIU de vânt. COD GALBEN pentru alte 21 de judeţe. Sunt aşteptate rafale puternice/ Prognoză specială pentru Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţa, o atenţionare cod galben de vânt pentru 23 de judeţe din Moldova, Transilvania şi Muntenia, pe alocuri viteza vântului putând atinge şi depăşi 100 de kilometri pe oră.
Imaginea articolului ANM: Două judeţe sub COD PORTOCALIU de vânt. COD GALBEN pentru alte 21 de judeţe. Sunt aşteptate rafale puternice/ Prognoză specială pentru Capitală

UPDATE ORA 9.00
ANM: Cod portocaliu de vânt în Bistriţa-Năsăud şi Maramureş; cod galben de alte 21 de judeţe
Meteorologii au emis atenţionare cod portocaliu de vânt pentru judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, alte 21 de judeţe din Muntenia, Transilvania şi Moldova fiind sub cod galben.
Potrivit ANM, judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş sunt sub atenţionare cod portocaliu de vânt până la ora 12.00.
Viteza vântului la rafală va atinge şi depăşi 120 de kilometri pe oră şi la altitudini înalte va spulbera zăpada.
Alte 21 de judeţe din Muntenia, Transilvania şi Moldova sunt sub cod galben de vânt.
În zonele joase, viteza vântului va atinge şi depăşi la rafală 55 - 70 de kilometri pe oră.
De asemenea, şi în judeţele Alba, Mureş, Vâlcea, Gorj, Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu este atenţionare cod galben de vânt până la ora 11.
Prognoză specială pentru Capitală: Vreme deosebit de caldă. Temperaturi de 18-21 grade Celsius
Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală de duminică până luni seară, precizând că vremea se va menţine în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă, cu valori termice de 18-21 grade Celsius, chiar dacă luni temperaturile vor scădea uşor.

Duminică, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va avea intensificări temporare în cursul zilei şi din nou în a doua parte a nopţii, cu rafale în general de 45-55 km/h. Temperatura maximă va fi de 20- 21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.
Luni, vremea deosebit rămâne deosebit de caldă pentru această dată, deşi temperatura aerului va scădea uşor faţă de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va continua să prezinte intensificări, mai ales în prima parte a zilei, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu