>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Bărbat din Rădăuţi, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care a născut, arestat

Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, care, timp de aproape doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care acum are 16 ani, iar aceasta a născut la domiciliu, în 2017, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului Bărbat din Rădăuţi, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, care a născut, arestat

Judecătoria Rădăuţi a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Rădăuţi care şi-a molestat sexual fiica, încă de când aceasta avea 14 ani, şi a lăsat-o însărcinată. Procurorii spun că în urma relaţiei, fata, care acum are 16 ani, a născut în 2017, acasă, un copil.
“La data de 12.03.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare acţiunea penală faţă de S.V., pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, (...) constând în aceea că în perioada iulie-august 2016, S.V., la diferite intervale de timp, a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică C.B.I., aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani, relaţii în urma cărora, la data de 15.04.2017, a născut-o la domiciliu pe C.A.M” se arată într-un comunicat de presă emis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, joi, Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu