>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Evadarea spectaculoasă de la Penitenciarul Jilava. Deţinutul a fost prins într-un parc din Călăraşi

Deţinutul evadat miercuri din Penitenciarul Jilava a fost prins de poliţiştii din Călăraşi într-un parc din oraş, acesta fiind dus la Penitenciarul Slobozia de unde urmează, în cursul zilei de duminică, să fie transferat la Jilava, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
Imaginea articolului Evadarea spectaculoasă de la Penitenciarul Jilava. Deţinutul a fost prins într-un parc din Călăraşi

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) au transmis că bărbatul, condamnat definitiv la o sentinţă de 10 ani de închisoare pentru tâlhărie din care executase deja cinci ani, a fost prins de către agenţii de la Inspectoratul de Poliţie Călăraşi într-un parc din oraş, în jurul orei 03.30.
Deţinutul nu a opus rezistenţă şi a fost dus la Penitenciarul Slobozia, de unde urmează să fie transferat, în cursul zilei de duminică, la Penitenciarul Jilava, pentru a-şi ispăşi restul pedepsei.
Bărbatul va primi, cel mai probabil, o pedeapsă pentru evadare, care nu se contopeşte cu cea actuală, el mai având un an până la posibilitatea cererii eliberării condiţionate.
Deţinutul a fugit din penitenciarul Jilava în noaptea de miercuri spre joi, deşi gardienii închisorii au tras focuri de avertisment ca să-l oprească.
Sindicaliştii din penitenciare au arătat că bărbatul a escaladat gardurile închisdorii, a scăpat de o patrulă de poliţie, dar şi de mai mulţi câini care l-au atacat.
Deţinutul este condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, dar, înainte de evadare, executa pedeapsa în regim semideschis.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu