>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Lia Olguţa Vasilescu, despre criticile preşedintelui pe modificarea legilor justiţiei: Iohannis să se uite în oglindă. Va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, i-a recomandat preşedintelui Klaus Iohannis, după ce şeful statului a criticat PSD pentru modificarea legilor justiţiei spunând că schimbările sunt pentru corupţi, să se uite în oglindă pentru că va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale.
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu, despre criticile preşedintelui pe modificarea legilor justiţiei: Iohannis să se uite în oglindă. Va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale

Fostul ministru al Muncii transmite că prima lege dată de Guvernul PSD-ALDE se referea la creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR, nu pe Justiţie, aşa cum a declarat Klaus Ioahnnis.
"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiţie, ca sa ii scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.
Purtătorul de cuvânt PSD i-a recomandat preşedintelui să se uite în oglindă, când vine vorba de corupţi.
"In ceea ce priveşte corupţii, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale şi care a luat case prin fraudă dovedită de Instanţe judecătoreşti", conchide Lia Olguţa Vasilescu.
Reacţia purtătorului de cuvânt al PSD vine după ce, sâmbătă seara, preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la PSD, pe care îl acuză că pune baza democraţiei în pericol. Şeful statului a susţinut că liderii social-democraţi pun interesele lor mai presus de cele ale partidului şi că guvernarea social-democraţilor a eşuat.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu