>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

|VIDEO-FOTO| PSD GORJ ŞI-A ALES NOUA CONDUCERE. APRECIERI ŞI APLAUZE PENTRU FLORIN CÎRCIUMARU !Deputatul Mihai Weber a câștigat, în urma alegerilor, postul de președinte al PSD Gorj, iar Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, este noul președinte executiv în cadrul organizației județene. La conferinţa judeţeană desfăşurată astăzi la Tg Jiu au participat 630 de delegaţi, dar şi invitaţi de la alte partide politice aliate sau susţinătoare ale social-democraţilor. Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat şi el, astăzi, la Târgu-Jiu, liderul PSD fiind însoțit de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, de vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu și vicepremierul Daniel Suciu. 


Aflat în prezidiu, Mircea Drăghici –trezorierul partidului – a spus, referindu-se la judeţul nostru: la Gorj, numele județului e sinonim cu “energie”! 


Vom avea energia și voința de a potența clasa de mijloc. Liviu Dragnea, le-a vorbit sutelor de social-democrați gorjeni veniți la Târgu Jiu pentru a alege un nou președinte despre Iohannis, despre dușmanii europeni care vor să închidă mineritul, dar și despre Irina, actuala parteneră de viaţă. 


Șeful PSD a comentat speculațiile din spațiul public potrivit cărora s-ar fi despărțit de tânăra lui iubită. “Mi-am asumat rolul ăsta, să decontez tot, nu-i ușor – nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care traiesc și pe care o iubesc – și apropo domnu’ Andronic, termină cu mizeriile, oprește-te la mine, lasă-mi oamenii pe care-i iubesc în pace, dacă esti bărbat, ceea ce nu cred”, a spus Dragnea, cu referire la aşa zisele dezvăluiri ale lui Dan Andronic în presa centrală.


Invitat la Conferinţa judeţeană de alegeri, partenerul de alianţă președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a reușit să îl enerveze pe liderul PSD Liviu Dragnea. Iordache a luat cuvântul şi a spus, între altele: „Mesajul nostru este o rugăminte pentru noua conducere a PSD (Gorj, n.r.). Îi rugăm să pună și dumnealor interesele gorjelor și apoi interesele partidului, la fel cum și noi vom face, indiferent de riscul politic”, a spus Iordache. Liviu Dragnea l-a taxat pe Iordache. L-am ascultat pe dl președinte de la ALDE și îi răspund foarte ferm: PSD nu a pus și nu va pune nicodată, cel puțin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităților locale sau intereselor publice. 


Nu accept, indiferent de la cine vine, un sfat otrăvit, pentru că nu e cazul, când e vorba de PSD”, a spus Liviu Dragnea. De fapt, Ion Iordache a reușit să îi enerveze în nenumărate rânduri şi pe social-democrații gorjeni în cele câteva luni de când conduce filiala ALDE Gorj.Revenind la alegerile de la Tg Jiu, liderul naţional Liviu Dragmea a anunţat şi că Lia Olguța Vasilescu va fi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură, fostul ministru al Muncii vorbind şi ea de la microfonul Conferinţei, demontând toate minciunile şi dezinformările cu privire la politica de majorări salariale şi de pensii cu exemple concrete şi la zi.


Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a preluat ştafeta vechii conduceri a organizaţiei de la senatorul Florin Cîrciumaru, după un scurt bilanţ rezumativ al acestuia la adresa activităţii desfăşurate. În apaluzele prelungite ale întregii asistenţe şi după elogioase aprecieri la adresa activităţii sale, venite din partea lui Liviu Dragnea şi a celorlalţi lideri de la nivel central.


Senatorul  Florin Cîrciumaru va rămâne în echipa condusă de Mihai Weber şi Cosmin Popescu, ocupînd un post de vicepreşedinte din totalul celor 17.  Astfel,  noii vicepreședinți ai PSD Gorj sunt: Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza, Aurel Popescu, Gheorghe Milosteanu, Ion Bîrcă, Emil Cătănoiu, Marcela Mrejeru,  Petre Grigorie, Maria Dumitrașcu, Mihai Prunariu, Claudiu Manta, Dorin Hanu, Andrei Maioreanu, Ovidiu Pungan, Dănuț Birău, Adi Cîmpeanu și Sabin Cornoiu. Din Biroul Permanent Județean al PSD Gorj fac parte următorii: Popa Valentin, Elvira Șarapatin, Gheorghe Bucălăete, Mihai Gherghe, Ștefan Constantin, Dumitrașcu Costi, Bogdan Niculescu, Bebe Ionică, Stîngă Constantin, Roibu Dan, Radu Căliman. Secretar general, numit de noul președinte, este Anca Bordușanu. 


Noul secretar nu a avut concurență pe post. În cadrul briefingului de presă de la finalul Conferinţei judeţene de alegeri din organizaţia PSD Gorj, preşedintele Liviu Dragnea şi-a exprimat satisfacţia şi încrederea în noua echipă aleasă, în frunte cu preşedintele filialei, Mihai Weber secondat de preşedintele executive, Mihai Cosmin Popescu, oamnei de ispravă , prieteni vechi pe care îi cunoaşte şi în care are încredere că vor păstra prestigiul de care se bucură organizaţia PSD Gorj în rândul celorlalte filiale din ţară. Înregistrarea conferinţei de presă o puteţi urmări mai jos, cu precizarea că prima întrebare aparţine colegului Ionel Cilica Diaconu.


                                                                         M.BECHERETE                                                                                                                         Foto şi video: IONEL CILICA DIACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu