>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Focuri de armă, trase asupra unei firme din Oradea care aparţine soţiei unui fost procuror-şef

Focuri de armă au fost trase în Oradea asupra firmei soţiei fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor anunţă începerea anchetei.
Imaginea articolului Focuri de armă, trase asupra unei firme din Oradea care aparţine soţiei unui fost procuror-şef

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 55 de ani, din Oradea, că, în perioada 3 - 4 aprilie, ora 23.00, persoane necunoscute au distrus peretele din sticlă de la intrarea într-o societate comercială (clădire de birouri) din Oradea.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm.
În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu acelaşi diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul şi provenienţa acestora.
„Cercetările sunt continuate de Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, în urma plângerii formulată de orădeanca de 55 de ani”, arată sursa citată.
Presa locală scrie că societatea asupra căreia s-au tras focuri de armă este a soţiei fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu