>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

|VIDEO-FOTO| MITING DE PREZENTARE A CANDIDAŢILOR PSD LA EUROPARLAMENTARE, LA CRAIOVA

Mii de simpatizanţi PSD au participat, vineri, la un miting de amploare al Partidului Social Democraţ, în care partidul și-a prezentat candidații la europarlamentare.
„Am venit aici, peste 40.000 de doljeni, să spunem „Da” pentru români demni şi patrioţi, în Europa”, a spus Claudiu Manda, în deschiderea evenimentului. El a continuat: „Să le spunem „Ajunge!” celor care denigrează ţara, care îi defăimează pe români. Putem noi să acceptăm aşa ceva? Ne reprezintă pe noi Macovei şi Marian Jean Marinescu? Putem să le spunem: rămâneţi acasă, pentru că nu aţi făcut nimic pentru noi şi pentru Europa!”. Manda a prezentat pe scenă candidaţii partidului la alegerile europarlamentare.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC3134-1024x683.jpg
Participanților li s-a cerut să se îmbrace în alb, într-o reeditare a mitingului care a avut loc în vara anului trecut, în București. Preşedintele partidului, Liviu Dragnea a sosit la Craiova alături de iubita sa, Irina şi a făcut o baie de mulţime, înainte de a urca pe scenă și a ține un discurs în fața mulțimii. 
Liderul PSD a spus, de la tribună, că în baia de mulţime, oamenii i-ai transmis să nu renunţe. „Toată lumea cu care am dat mâna mi-a zis: „Liviule nu te lăsa. (..) Mi-au zis: Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo.
Sper să nu ajungem acolo , dar asta e dorința de zi și noapte a lui Iohannis pentru că e îngrozit de noi”, a spus Dragnea. 
El a continuat: „Nu poate să rămână în țară (Klaus Iohannis – n. red) să dea socoteală și el și ai lui, pentru toate abuzurile din ultimii ani, vieți frânte, pentru toată ura? Trebuie să răspundă pentru casele furate și el și ăia care-l acoperă”, a mai spus liderul PSD. Dragnea s-a referit la consultările de vineri, de la Cotroceni, şi s-a lansat într-un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC3148-1024x683.jpg
„Azi au fost din partea PSD doi foşti deţinuţi politic, oameni torturaţi, chinuiţi prin închisorile comuniste. Şi dacă Lazăr are un salariu de milioane de lei, pe lună, atunci oamenii ăştia să rămână cu indemnizaţiile pe care le iau? Poate nu putem să le facem cât salariul lui Lazăr, care a fost unealta regimului, dar macar un dublu la indemnizaţie.  În schimb, Iohannis a zis că se mai gândeşte dacă îl revocă sau nu. Păi cum să nu se gândească? Unde e dosarul cu casele? Acolo este!” a spus Dragnea. El a continuat: „Dacă stai cu spinarea dreaptă, mai pleznește câte un disc, mai faci câte o hernie, dar cel puțin stai drept. Ce au oamenii ăștia cu noi, ce are Iohannis cu mine, cu PSD, ce are sistemul lui cu noi? Oameni buni, am început să arătăm toate abuzurile care au fost comise în această țară și le este frică că se  apropie socoteala”, a spus Liviu Dragnea. Liderul PSD a criticat şi oficialii europeni care îi ceartă, dar care „nu au făcut nimic pentru români”.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este DSC3142-1024x683.jpg
„La noi în țară marfa noastră nu e mai bună, marfa noastră nu e mai gustoasă, ce facem, o aruncăm pe șanț? Și dacă vorbim despre asta vin niște maimuțoi, niște măscărici să ne spună că nu suntem europeni?”, a afirmat el. „Să aveţi încredere în mine, să aveţi încredere în România. (..) Am vrut să fie primul miting mare, în Craiova, datorită Olguţei, a dragostei mele mare pentru acest oraş. Stadionul l-am făcut eu aicea, cu Olguţa”, a mai spus preşedintele PSD.
Carmen Avram, a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, nu a fost prezentă la Craiova, fiind în SUA alături de echipa „În premieră” a Antenei 3. Fosta jurnalistă a transmis un mesaj video în care a spus că prezența ei în SUA este ultima misiune în calitate de jurnalist Lia Olguţa Vasilescu a luat cuvântul, la tribună, prezentând măsurile luate de guvernarea PSD, de la creşterile de salarii şi pensii, la înfiinţarea Casei Agricole. „PSD a adus în România miliarde de euro, faţă de zero, cât a adus Guvernul lui Iohannis.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 57154358_2582608448433499_6306812226070118400_o-1024x498.jpg
Un Guvern care a avut grijă de ţara lui, şi nu ca Iohannis, care blochează zi de zi măsurile bune luate pentru români”, a spus Rovana Plumb, cea care deschide lista PSD la europarlamentare. „Nu voi vota niciodată împotriva ţării mele”, a mai spus Rovana Plumb, de la tribună. Codrin Ştefănescu a declarat că PSD duce „o bătălie foarte grea cu ăştia, în fiecare zi, în fiecare loc în ţară ducem această bătălie”. „Noi suntem România reală, noi suntem România muncitoare, nu ei. Ţineţi minte când era Olguţa în cătuşe, pentru că a făcut Craiova frumoasă?”, a spus secretarul general al partidului.
C.P.   Imagini video şi foto: Ionel Cilica DIACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu