>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ministrul Transporturilor: Procedura pentru Autostrada Nordului va fi lansată în perioada următoare

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR Narcis Neaga au verificat vineri stadiul de execuţie al obiectivelor de investiţii gestionate de Ministerul Transporturilor, aferente judeţului Satu Mare şi au avansat posibilitatea rezilierii contractului pentru centura Satu Mare.
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: Procedura pentru Autostrada Nordului va fi lansată în perioada următoare

Ministrul Răzvan Cuc s-a arătat nemulţumit de stadiul lucrărilor şi a transmis antreprenorului că nu va ezita să rezilieze contractul în cazul în care lucrările nu vor avansa vizibil.
”Nu veniţi cu scuze, pentru că sprijinul îl aveţi. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-şi fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură (…)Vreau ca până la sfârşitul anului să ajungeţi undeva la 70-80 la sută, pentru că puteţi. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe şantier şi sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură”, a declarat Ministrul Transporturilor.
Totodată, ministrul Răzvan Cuc a precizat că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul "Autostrada Nordului", respectiv, Drumul Expres "Petea - Satu Mare - Baia Mare”, documentaţia pentru reactualizarea studiului de fezabilitate fiind deja în pregătire.
”Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea, este prinsă în Master planul pentru transporturi ca perioadă de implementare 2021 – 2030, aşa cum erau multe obiective pe care noi le-am devansat. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm şi noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres între Petea şi Baia Mare, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate. Le promitem oamenilor lucrul acesta acum şi ne şi ţinem de cuvânt”, a precizat Răzvan Cuc.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu