>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Petra Kvitova a ieşit şi ea din competiţie la Roma/ Avertismentul pentru Simona Halep la Roland Garros

Petra Kvitova (5 WTA) a abandonat, joi seara, în meciul din optimile de la Roma împotriva Mariei Sakkari (39 WTA), în urma unei accidentări. Cehoaica, una din candidatele pentru locul 1 modial, s-a retras la scorul de 4-0 în setul decisiv, după ce fiecare jucătoare a a cucerit câte unul din seturile precedente cu 7-5.
Imaginea articolului  Petra Kvitova a ieşit şi ea din competiţie la Roma/ Avertismentul pentru Simona Halep la Roland Garros

Petra Kvitova a atras atenţia, într-o conferinţă de presă susţinută la Roma, că pentru Simona Halep va fi greu să îşi apere trofeul câştigat anul trecut la Roland Garros.
„Simonei Halep nu-i va fi deloc uşor la Roland Garros. Este foarte greu să aperi orice titlu, cu atât mai mult unul de Mare Şlem. Îmi amintesc de perioada în care am fost în postura de a-mi apăra titlurile de Mare Şlem. Simţeam o presiune în plus chiar de la primul tur. Aveam emoţii suplimentare. Eşti conştientă că ai reuşit să faci o treabă bună în anul precedent şi simţi că toată lumea e cu ochii pe tine”, a spus Kvitova 
Simona Halep (2 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roma, după ce a pierdut în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova (44 WTA), scor 6-2, 5-7, 3-6.
Românca a început bine partida, a câştigat de două ori pe serviciul adversarei, adjudecându-şi primul set după 33 de minute. Lucrurile s-au complicat pentru Halep în setul doi, pierdut cu 5-7, după ce Vondrousova a făcut break la ultimul game al actului.
În decisiv, Halep a acuzat probleme medicale şi a solicitat intervenţia fizioterapeutului, dar şi a antrenorului Daniel Dobre. Acesta a sfătuit-o pe Simona să continue partida în cazul în care consideră că mai este aptă, însă românca nu s-a mai ridicat la nivelul său obişnuit. Vondrousova a făcut break-ul la 4-3 şi a câştigat cu 6-3, după un meci care a durat puţin peste două ore.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu