>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Sebastian Costea a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei

Sebastian Costantin Costea a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Decizia premierului de eliberare din funcţie a lui Costea a fost publicată luni, în Monitorul Oficial.
Imaginea articolului Sebastian Costea a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei

De altfel, Sebastian Costea, alături de fostul secretar de stat din acelaşi Minister, Nicolae Liviu Popa, (ambii preluaţi de la fostul ministru, Tudorel Toader) au rămas fără atribuţii atunci când Ana Birchall a preluat interimatul.
Ministrul interimar al Justiţiei a spus, întrebată de situaţie, că este un ”lucru de normalitate” având în vedere că răspunderea pentru decizii şi cheltuieli îi aparţine.
”În legătură cu acest aspect, este o decizie pe care eu am luat-o exact în momentul în care am preluat interimatul şi am preluat toate atribuţiile pe care eu le-am considerat necesare. Nu am făcut nimic altceva decât ce am făcut şi în februarie 2017 şi e un lucru de normalitate, având în vedere că eu răspund şi este absolut normal să ştiu pe ce se cheltuiesc banii, cum se cheltuiesc, cine semnează, pentru ce semnează, ce se avizează, ce nu se avizează, deci sunt lucruri absolut normale legate de buna desfăşurare a activităţii curente. Deci, absolut toate speculaţiile care au existat în ultima perioadă legate de acest aspect sper să fie clarificate”, a spus ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.
Totodată, premierul Viorica Dăncilă a semnat, pe 9 mai, schimbarea din funcţia de secretar de stat la Ministerului Justiţiei a lui Nicolae Liviu Popa.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu