>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Vacanţa de primăvară s-a încheiat. Elevii se întorc, luni, la cursuri/ Cât mai au de aşteptat până la vacanţa de vară

Elevii şi preşcolarii se întorc, luni, din vacanţa de primăvară, care a început în data de 20 aprilie şi s-a încheiat duminică, 5 mai. Poliţiştii rutieri atrag atenţia că valorile de trafic vor creşte odată cu revenirea elevilor la cursuri şi recomandă cetăţenilor să circule cu transport în comun.
Imaginea articolului Vacanţa de primăvară s-a încheiat. Elevii se întorc, luni, la cursuri/ Cât mai au de aşteptat până la vacanţa de vară

Elevii încep, luni, cursurile după vacanţa de primăvară (20 aprilie - 5 mai 2019).
Potrivit structurii anului şcolar 2018-2019, cursurile de anul acesta însumează, în total, 34 de săptămâni. Semestrul al II-lea, care a început în data de 11 februarie 2019, se va încheia în data de 14 iunie, când începe vacanţa de vară.
„Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019”, informează Ministerul Educaţiei.
Poliţiştii Brigăzii Rutiere atrag atenţia că, odată cu începerea cursurilor, valorile de trafic vor fi ridicate.
„Odată cu reînceperea scolii, valorile de trafic vor creşte considerabil în Capitală, în special în zona unităţilor de învăţământ. Principala recomandare adresată de Brigada Rutieră Bucureşti cetăţenilor Capitalei este să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în detrimentul autoturismelor personale”, precizează Brigada Rutieră.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu